Monday, September 17, 2007

Και... μη ξεχάσετε τα παιδιά σας!!!


Έκανα μια βόλτα στα Δωδεκάνησα...Ρόδος, Κως, Σύμη, Τήλος, με την περισσότερη διαμονή στην Νίσυρο όπου με φιλοξένησε η φίλη μου, η Βέρα, που εργάζεται εκεί σαν ξεναγός...
Βέβαια, μια εβδομάδα τι να σου κάνει αλλά τόσο μπόρεσα να λείψω από την έδρα μου, από την Στοκχόλμη.

Το νησί Σύμη (στην φωτογραφία) με την διαφορετική αρχιτεκτονική στα σπιτάκια της, μου άρεσε περισσότερο από κάθε άλλο νησί που έχω δει.
Διότι, εδώ που τα λεμε, και τα κατάλευκα σπίτια σε άλλα νησιά σε κουράζουν!
Πέρασα καλά, ήρεμα και όμορφα αλλά θα σας γράψω γι αυτό που άκουσα στο αεροπλάνο επιστρέφοντας και πετώντας από την Ρόδο.

Με το αντίο σας και να μας προτιμήσετε και πάλι, που είπε ο καπετάνιος του αεροσκάφους, είπε και το εξής: «... και μη ξεχάσετε να πάρετε όλα τα πράγματα από τα καθίσματά σας, καθώς και τα παιδιά σας, διότι ότι παραμένει εδώ τα βάζουμε σε αγγελία για πώληση!»
ΧΑΧΑΧΑ πάτησαν τα γέλια οι επιβάτες!
«... χαχαχα αστειεύομαι» συνέχισε μετά η ίδια η φωνή.

Μη νομίζετε πως δεν υπήρχε σοβαρότητα και αλήθεια σ’ αυτά που είπε ο τύπος, διότι μαζί με ένα σωρό πράγματα που ξεχνούν οι, ως συνήθως, μεθυσμένοι σουηδοί έχουν ξεχάσει και παιδιά.
Αυτό που αναμφισβήτητα ποτέ δεν ξεχνούν είναι οι φιάλες των ποτών που έχουν φορτωθεί ή από την Ρόδο ή από το αεροδρόμιο της Ρόδου ή και ακόμα από μέσα από το σκάφος.
Παιδιά, όμως, έχουν ξεχάσει και κάπου - κάπου διαβάζουμε τέτοια ρεζιλίκια σε εφημερίδες.