Friday, February 29, 2008

ΓΡΥΠΗ ΠΤΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΓΟΝΟΣ;


Φίλη και αναγνώστρια που εργάζεται σ' έναν Δήμο του νομού Σερρών μου γράφει μεταξύ άλλων:

...Άκου τώρα ένα συγκλονιστικό νέο!!!
Χθες έγινε η κηδεία μιας 47χρονης εδώ στο Χ χωριό που είναι και η έδρα του Δήμου μας. Από τί πέθανε? Από την γρίπη των πτηνών. Έφαγε αυτή, ο άντρας της και ο γιος της αγριόπαπια που κάποιος κυνηγός σκότωσε. Αφού ανέβασε υψηλό πυρετό και οι εγκληματίες γιατροί του Νοσοκομείου της έδωσαν αντιβίωση και την έδιωξαν δύο φορές από το Νοσοκομείο, τελικά το κακό έγινε. Αυτή τη στιγμή νοσηλεύονται στην εντατική και απομονωμένοι ο σύζυγος και το παιδί της, βρίσκεται σε καραντίνα το σπίτι τους και λέγεται ότι κάλεσαν όλους αυτούς που είχαν έρθει σε επαφή μαζί τους τις τελευταίες μέρες, στο Νοσοκομείο για εξετάσεις. Επίσης μάθαμε ότι πέθαναν δύο ακόμη άτομα στο Νοσοκομείο (άλλοι μιλούν για το Νοσοκομείο της Ξάνθης) από τον ίδιο λόγο.
Το θέμα είναι ότι δεν βγήκε κανείς να πει έστω και το παραμικρό, εννοώ από τους υπευθύνους του νοσοκομείου μας. Προφανώς δεν θέλουν να τρομοκρατήσουν τον κόσμο, ναι αλλά έχει βουίξει ο τόπος. Είναι καλύτερα έτσι?

Δεν αναφέρω ονόματα πρώτον επειδή δεν γνωρίζω αν τα στοιχεία είναι επιβεβαιωμένα και δεύτερον επειδή δεν βρίσκω την φίλη μου για να λάβω το ΟΚ για την ανάρτηση αυτού του ποστ.

Συμβουλή μου, ωστόσο, είναι να αποφεύγετε τα ορνιθοειδή αλλά και όλα τα κρέατα γενικά όσο ντελικάτη κι αν σας φαίνεται η «κυρία» στην φωτογραφία!!!